JustFit Nedir?
Blog
JustFit Nedir?
Impulse Spor Tekstil Ticaret Limited Şirketi, EMS Business ve EMS Spor Salonu Lisansı ve Franchise’leri konusunda çok iyi durumda olan Impulse Studio’ya aittir. Merkezi Antalya’da bulunan bu kuruluş her geçen gün gelişmeye devam etmektedir. Şimdilerde yeni nesil elektro-fitness alanında ilerleme kaydetmeye başlamış ve bunu JustFit teknolojisiyle zenginleştirmiştir. 
 
JustFit EMS’nin EMS sektöründe öncü bir girişim yaratabilmesinin sebebi kablosuz konseptini sunması ve bununla birlikte EMS fitness protokollerini destekleyen yalnızca Wi-Fi iletişim tabanlı ilk cihaz olmasıdır. Bu sayede EMS cihaz sektöründe lider bir konuma gelmiştir ve başarıyla ilerlemesini devam ettirmiştir. 
 
JustFit’in kuruluşu 2011’e dayanır. Doğuşunun ardından ilk yılın sonrasında JustFit kurucuları araştırma ve ürün geliştirmeye ayırdıkları bütçeyi artırarak yüksek bir yatırım sağladı. Kurucu Peter, ilham veren usta eğitmen Daniel Temesi ve şirketin inşasından sorumlu genç girişimci Adam Richnovszky ile ortaklıklarını kararlaştırdı. 2014 yılı Mayıs ayında ise ilk kablosuz EMS cihazı JustFit çatısı altında meydana geldi. Bu ortaya çıkış JustFit’in sektörde bir anda ilerleme kaydetmesini ve pazardaki rolünün önem kazanmasını sağladı. İlk sistemin ve Franchising’in verilişi Madrid’e gerçekleşti ve peşinden aynı yıl içerisinde 22 tane Franchising daha verildi. 2015 yılı, JustFit’in birçok yabancı ülkeye satışının gerçekleştirildiği, FIBO’ya ilk kez katıldığı ve şirketin sitesinin kurulduğu ilk yıldır. 2016 ve 2017 yılında uluslararası satışlar artarak devam etti. 2018’de ise JustFitMe adlı kişisel bir ürün grubu fikri ortaya atıldı. Bu şekilde yıllar boyu gelişimini devam ettirdi. 
 
JustFit şirketi, kadrosunda iş alanında dinamik ve tutkulu bireylerin bulunduğu bir gruptur. Ekip, spor bilimi uzmanları tarafından desteklenen BT yazılım geliştirme, dijital pazarlama, uluslararası iş ve organizasyon geliştiricileri alanlarında çalışma gösteren uzman bir kadrodan meydana gelmiştir. JustFit’in asıl hedefi profesyonel sporcular için de formunu korumak isteyen bireyler için de ameliyat sonrası fizik tedavi gören yaşlı bireyler için de en iyisi konumunu korumak ve onlara en iyi şekilde hizmet verebilmektir. Bu noktada her yaştan ve ilgi alanından katılımcılara etkili ve yoğun bir egzersiz deneyimi yaşatmayı amaçlar. Eklem ağrılarının tedavisi için başvuran yaşça büyük katılımcılara, uzman yardımıyla egzersiz açısından daha sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzına sahip olabilmelerini sağlamak için yardım sunar. Zaten EMS sisteminin doğuş yeri fizyoterapi olduğu için sakatlıklar ve rahatsızlıklar konusunda iyileştirici bir tedavi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Bu açıdan kaslardaki dengesizlikler durumunda veya vücutta az gelişmiş kaslar varsa yine bu sistem tercih edilebilir bir yöntemdir. Günlük EMS için ayıracağınız 25 dakikalık bir zaman dilimi, size standart antrenmanlarla 4-5 saatte elde edeceğiniz verimi sağlar. Bu sayede zamandan mükemmel şekilde tasarruf sağlanır ve günlük hayat içerisindeki yoğunluğunuz antrenmanlarınız için engel olmaktan çıkar. 
 
JustFit, sizlere sporun ve teknolojinin harmanlanmasıyla ortaya çıkmış bu yeni nesil sistemle yenilikçi bir yaşam tarzını benimseyen, fitness, wellness ve güzelliği farklı bir boyutta temsil eden bir hizmet sunmaktadır. 
İletişime Geç