EMS Spor Nedir?
Blog
EMS Spor Nedir?

EMS Spor (Electro Muscle Stimulation) Türkçe adıyla Elektriksel kas uyarımı anlamına gelir. Her insanın hayatına kazandırmak isteyipte bir türlü kazandıramadığı şeydir Spor. Günlük spor ve egzersiz yapmak, düzenli beslenmek her insanın hayalidir.

Düzenli spor yapan bir insan daha sağlıklı, fit ve motivasyonu yüksek olur. Spor hayatında her geçen gün kendinizde değişimi gördükçe daha iyi olma hırsını yakalarsınız. Buda hayatınızda bazı kısıtlamalara ve bir çok aktivitelere veda etmeniz spora odaklı, bir hayat seçmeniz gerekir.

Düzenli spor yapmak için haftada en az 4-5 gün spora gidip ortalama 10 Saat spor yapmanız gerekir. İstediğiniz vücuda sahip olmak için daha yoğun, tempolu ve biraz da maliyetli bi hayatınız olur. Ülkemizde 10 kişiden 2 ‘si spora düzenli olarak devam etmektedir. Geri kalanlarımız ise hayatını spora göre ayarlayamadığı için ya hiç başlamıyoruz yada başlayıp hemen bırakıyoruz.

Sporsuz bir hayatta ise erken yaşlanmaya düzensiz gelişen bir vücuda, selülitlere, hastalıklara, bel fıtığı, boyun fıtığı, vb. bir çok rahatsızlıklarla karşılaşıyoruz.

Uzun yıllardır hayata kazandırılan EMS ANTRENMANI, ile bütün sorunların çözümüne ulaşmak çok daha kolay bir hale geldi.

Günümüzde EMS Spor fizyoterapistler, rehabilitasyon ve doktorlar tarafından kullanılmaya devam eden hiç bir yan etkisi bulunmayan aksine insan sağlığına yararları daha fazladır.

Özel bir kıyafetle (BIOSUIT) adı verilen vücudunuza gönderilen zararsız elektriksel akımlarıyla program ve uzmanlarımız tarafından uygulanan haftalık sadece 20-25 dakikalık bir antrenman ile istediğiniz vücudun çok daha iyisine daha erken kavuşmanız mümkün hale gelmiştir.

Günlük yaşantımızda kaslarımızın çalışması kan akışının sağlanması, için beynimizden vücudumuza gönderilen uyarı ve komutlara benzetilen Ems Antrenmanı, vücudumuza uyguladığı benzer uyarı ve sinyallerle kas guruplarının çalışmayan yönlerinide çalıştırarak, daha erken gelişmenizi sağlar.

EMS sisteminin en büyük avantajlarından, biri ise iskelet yapınıza ve eklemlerinize ağırlık yüklemeden kas kazanmanızı sağlar.

Uzmanlarımız eşliğinde uygulayacağınız programlar ile sıkı bir vücuda, daha güzel fit bir fiziğe, ve erken gelişen kaslara sahip olabilirsiniz.

Normal geleneksel antrenmanlarda yorgunluk, yüksek kalp atışı, kan basıncında dalgalanmalar, bulunurken Ems antrenmanlarında ise sabit ve daha az değişimler görülmektedir.

EMS Antrenmanlarında, bütün kas guruplarına beynimizden gönderilen, elektriksel sinyallerle beraber ekstra dışarıdan düşük frenkanslı yoğun elektriksel titreşimler göndererek çalışmayan gelişmesi zor sandığımız, bütün kas guruplarını aynı anda daha etkili ve hızlı gelişimi sağlamaktadır

Sizde EMS Teknolojisini kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir ve aklınızda oluşan tüm soruları bizlere sorabilirsiniz. ​

İletişime Geç