Ems Antrenmanı Nedir?
Blog
Ems Antrenmanı Nedir?

EMS ANTRENMANI (ELECTRO MUSCLE STIMULATION ) 1790’ lı yılında Luigi Galvani bir kurbağa üzerindeki ilk deneyimi ile dışarıdan gönderilen elektiriksel akımı ile kas kasılmasına yol açtığı ve gelişim sağladığı ispatlanmıştır.

Alman bir firma tarafından geliştirilmiş Ems sistemi beyinden vücuda gönderilen elektiriksel akımına benzer dışarıdan gönderilen kas guruplarına ve eklemlere hiçbir ağlıklık yüklenmeden geliştirilmiş uzmanlar tarafından gözlem altında belirlenmiş programlar eşliğinde haftada sadece 20-25 dakikalık bir antreman ile kas guruplarınızın beklentinizin çok üzerinde gelişmesi kolay hale gelmiştir.

1960 lı yıllarda Rus atletler tarafından müsabakalara hazırlanırken kas guruplarını direnç ve motivasyonunu arttırmış antreman methodu olarak kullanılmıştır. Her geçen gün önemli müsabakalarda kullanılan ems sistemi tüm dünyada hızla yayılarak kullanım alanlarını ve kendisini oldukça geliştirmiştir.

Ems sistemi rehabilitasyon merkezi, hastaneler, ve fizyoterapistler, tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Geleneksel sporda kaldırılan ağırlıkların insan vücudunda bazen istenilen gelişimi karşılayamamaktadır ve zorlandığı taktirde sakatlıklar ve kas yırtılmaları gibi olumsuzluklar görülmektedir. Ems antrenmanı dışarıdan gönderilen elektiriksel akımı ile bütün kas guruplarınızı ve erişilemeyen kaslarınıza dışarıdan komut vererek çalıştırıp çok daha iyi bir gelişim sağlamaktadır.

Dışarıdan hiç bir ağırlık kaldırmadan haftada sadece 20-25 dakikalık bir antreman ile (BIOSUIT) adı verilen özel kıyafetleri giyerek uzmanlar tarafından sizler için hazırlanmış antreman programını uygulayarak daha hızlı bir gelişim sağlamaktadır. Haftada 20-25 dakikalık bir antreman ile geleneksel olarak yapılan sporun 4 saatlik bir idmanına eş değer bir gelişim göstermektedir ulaşılamayan kas guruplarına gönderilen elektiriksel akımı ile kas guruplarınızın daha hızlı gelişimesini sağlayarak güzel bir vücuda daha erken kavuşmanızı kolaylaştırmıştır.

Hayatınızda gelişim ve zaman konusunda oldukça anlayışlı olan sizlere kolaylıklar sağlayan Ems sistemi her gün veya haftada en az 3-4 gün salonlara gitmenize gerek kalmadan haftada 25 dakikalık bir süre ile daha iyi bir vücuda sahip olabilirsiniz. Ems antrenmanı uzmanlarımız eşliğinde elektiriksel akımı kullanan bir antrenmandır. Ems antrenmanı elektronik kas uyarımı ile yapılacak hareketler eşliğinde kasılmayı arttırıp kaslarınızın gelişimini olumlu yönde geliştirmektedir.

Ems sistemi çalışmayan kas guruplarını elektiksel akım ile çalıştırmaktadır dışarıdan gelen elektiriksel akımların beyin organlar ve vücudunuza yapılan deney ve araştırmalarla dışarıdan gönderilen elektiriksel akımın insan sağlığına hiçbir zararı olmadığı ispatlanmıştır. Sizlerde değerli vaktinizi kaybetmeden spora ve güzel bir vücuda sahip olmak istiyorsanız uzmanlarımız eşliğinde kısa zamanda hayallerinizi gerçekleştirmek için sitemizdeki numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

İletişime Geç